6 Ekim 2012 Cumartesi

çakırkeyif moda adına fikirler

moda tasarimciligi adlı incelemede yayınladığımız açıklamaları inceleyebilir, moda kitapları hakkında detaya sitemizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Bitirmeden önce daha önceki derlemelerimizi görmeyen ziyaretçilerimiz için sitemizde hala moda butik ve moda point hakkında bir kaç derlemeler yer aldığını hatırlatmak istedim. Ayrıca bunu da belirtmeliyim ki sayfamız moda tasarimciligi sektöründe kapsamlı bir depoya sahip bulunmaktadır. Mutlaka bir göz gezdirin diyebilirim.

en moda saatler ile alakalı olarak bunları yazabilirim ki moda butik konumuzla yakın ilgisi vardır ve moda butik ile ilgili makalelerde devamlı moda butik paylaşımımızda da geniş yer vermeye çalışacağız. Ayrıca moda butik makalesinde fikirlerini iletmek için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz.

son moda gözlükler ile alakalı olarak bunları yazabilirim ki çakırkeyif moda konumuzla yakın ilgisi vardır ve moda point ile alakalı konularda sürekli moda tasarimciligi yazımızda da yer vermeye çalışacağız. Ayriyetten moda kitapları yazısında bilgilerinizi belirtmek için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz.

moda point makalemiz şimdilik gözden geçirilmektedir, son moda gözlükler ile ilgili diğer incelemelerimize yönemlenizi önerebiliriz.

Kaynak:http://orgu.xkare.org/2012/10/moda-orgu-modelleri.html

Hiç yorum yok: